Satsa på en weekend med din kärlek

Hur får du bäst chans till romans med din stora kärlek? Är de grandiosa gesternas tid förbi, eller är det fortfarande läge för killar att satsa stort på sina dejter? Det senare, menar många kvinnor i media. Och vad är mer romantiskt än en kärleksweekend?

En bra start är att boka hotell i Stockholm för er weekend – kanske till och med som en överraskning. Det finns nämligen tecken i tiden på att det är läge för dig som kille att ta ordentliga initiativ på kärleksfronten:

”Varför ska jag vara projektledare för mina dejter?” frågar sig Nora Adin Fares i Dagens Nyheter.

Den man som vill vinna damernas gunst bör med andra ord satsa stort, men det behöver inte vara alltför krångligt. En weekend i Stockholm kan du klämma in en hel del romantik på! Och om du inte redan har en kärlek finns det många sätt att hitta den på. Kanske genom att delta i ett populärt TV-program, som travkusken Anders Lindqvist?

Visa upp din romantiska sida på weekend med hotell i Stockholm

Stockholm är en stad full av romantik. Perfekt för dig som vill imponera på din dejt och höja romantikfaktorn. När du planerar er helg tillsammans kan du gott lägga ned lite krut på hotellet. Till exempel kan du välja ett extra lyxigt hotell, och gärna beställa ett rum med badkar.

I alla fall om din kärlek hör till den generation som vet att en badkarsscen är med i alla romcoms värda namnet. En filmgenre som fullkomligt osar romantik och är aktuell igen, och som kan passa extra bra om ni vill titta på film på rummet. För det kan ju bli så romantiskt att ni inte ens vill lämna hotellet!

Scroll to top