Man up!

Att vara man i dagens samhälle ser inte riktigt ut som det kanske gjorde förr i världen, i alla fall inte när det kommer till förväntningar och tydliga könsroller. Istället har, tack och lov, könsroller suddats ut i alla fall i en viss grad och man ses istället som en människa för bara ett kön, något som är en lättnad för många, män som kvinnor! Men om man känner att man har tappat bort sig själv och sin manlighet i allt som skett i samhället, så kan man såklart göra en del för att ”justera” dessa känslor. Även om man inte vill uppmuntra skeva könsroller så vill man fortfarande kunna vara sig själv, hur det nu än är. Låt oss därför ta upp två stycken klassiska tips på så att säga klassisk manlighet som man kan fundera över.

  • Att vara ägare av en bil är något som många tycket är viktigt för att känna sig hel som person, och att kunna dels köra runt för egen del men även hjälpa andra med skjuts när det behövs. Dessvärre kan en bil vara rätt dyr, men inte om man köper en på rätt ställe! På bilweb.se har man ett stort utbud av riktigt bra och begagnade bilar till bra priser, så att alla helt enkelt har råd att ha en bil i garaget.
  • Skägg är och har nog alltid varit en typisk symbol för man och manlighet, eftersom det helt enkelt bara är något som män kan få och ha! Om man gillar att ha skägg är sedan individuellt, men många klär faktiskt väldigt bra i det! Och det är väl knappast någon hemlighet att många, män som kvinnor, är väldigt attraherade av män i just skägg. Om det är en anledning till att ha skägg får man svara på själv, men för många så är det nog faktiskt så.

Det finns massor av saker en kan göra om man känner sig omanlig. Vad det nu egentligen innebär får man stå för själv, men något som kan vara bra är att ha en bra manlig förebild! Det kan underlätta i vissa situationer då man känner sig osäker.

Scroll to top