Höstens modetrender för män

Hösten är här med besked vilket innebär en ny garderob med mängder av nya trender att följa. I år är det mycket stickat, härliga nyanser av grått och snygga armband som gäller. Det viktigaste är ändå att du klär dig efter din egen personliga stil och är bekväm med det du har på dig. 

Hur ska du klä dig för att vara inne? Det ska vi ta reda på genom årets hetaste modetrender för män. Ett tips är att bygga en bra bas som du utgår ifrån och sedan kan lyfta med olika accessoarer, ett snyggt armband herr är ett måste!

Mode för den stilige mannen

armbandHösten som är en kallare och mörkare period kräver naturligtvis lite varmare kläder. Färgskalan blir lite dystrare men ack så snygg. Sobra färger som grått, brunt och mörkgrönt är inne och får gärna matchas ton i ton. Även om det är dova färger som gäller ska du inte vara rädd för att använda för en färg som ”poppar”. Klä dig helt i svart men bär en halsduk i gult!

Klä dig lager på lager som både är snyggt och ger värme, du får gärna kavla upp ärmarna på kavajen eller skjortan för en extra touch av stil. Använd mycket accessoarer! En klocka är både stiligt och praktiskt och passar extra bra med ett stilrent armband till.

”Givetvis är det upp till var och en att bestämma vilka accessoarer som är okej att bära. Det viktigaste är att man trivs med smycket och kan bära upp det.” Säger stilombudsmannen Fredrik af Klercker till SvD.

Njut av den nya årstiden och modet som kommer med den. Behåll din personliga stil men influeras av årets trender!

Scroll to top